Katup Vakum Tekanan

Katrangan singkat:

Tekanan vakum Valve Vent Valve kanggo tanker

Tekanan Vakum Tekanan dipasang ing sisih ndhuwur pipa ventilasi saka tangki panyimpenan bahan bakar lemah utawa lemah. Tutup tutup lan layar kawat internal dirancang kanggo nglindhungi garis bolongane tank saka gangguan lan penyumbatan saka banyu, lebu utawa serangga. Poppet sing biasane ditutup ing klep mbukak kanthi tekanan utawa setelan vakum sing wis ditemtokake supaya tank bisa ngeculake.


Detail Produk

Tag Produk

jeneng produk Katup Bantuan Venture Tekanan Vakum
kode model FBRC
aplikasi stasiun bensin, kabeh jinis tanker, banyu lan sapanunggalane
meksa apa meksa medium
materi paduan aluminium
Jaminan Setahun

Pitunjuk kanggo digunakake

Katup tekanan vakum dipasang ing sisih ndhuwur pipa pembuangan, yen tekanan ing tangki ngluwihi nilai tekanan sing wis ditemtokake, katup vakum bakal mbukak, knalpot utawa inspirasi kanthi otomatis kanggo nyegah tekanan ing pipa sing gedhe banget, njamin keamanan tank 

Jeneng Produk Katup Bantuan Ventilasi Vakum Aluminium
Materi Awak Paduan Aluminium
Teknisi Casting
Diameter Nominal DN50 / 2 "
Range Tempreture -20 ° C ~ + 70 ° C
Sedheng bensin, minyak tanah, solar, banyu lsp

Cathetan Instalasi:

1. Utas nozel ventilasi kudu dilapisi karo segel utas sing ora atose lan tahan minyak.

2. Nalika nyambungake, elinga yen kunci mung tumindak ing bidang clamping saka sambungan pipa, ora ing awak katup komposit.

Cathetan:

1. Aja nutupi port pembuangan 

2. Katup tekanan vakum dipasang ing sisih ndhuwur wadah tangki panyimpenan

3. Tutup knalpot lan jaring internal dirancang kanggo nglindhungi saluran ventilasi tangki bahan bakar saka serangga eksternal. Awak katup bakal mbukak / nutup nalika tekanan utawa setelan vakum sing wis ditemtokake wis digawe

4. Katup tekanan vakum digunakake bebarengan karo sistem pemulihan minyak lan gas terpusat utawa sistem pemulihan minyak lan gas sing disebar

5. Yen digunakake kanggo pamulihan minyak lan gas, jaga tekanan tank tartamtu lan kurangi kerugian volatilisasi bensin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Fuel Dispenser Oil Indicator

      Indikator Minyak Dispenser Bahan Bakar

    • Petroleum Drop Hose

      Selang Gulung Minyak Bumi

      Deskripsi Produk 1. Konstruksi: Tabung: Karet sintetis tahan bensin, solar, minyak bahan bakar. Penguatan: Kawat kekuatan Single Single dikepang. Tutup: Tahan karet-Fire sintetis, tahan cuaca tahan, tahan ozon. 2. Suhu: -40 ℃ nganti + 70 ℃ 3. Werna: Ireng, Biru, Abang lan Ijo lsp 4. Aplikasi: Kanggo aplikasi pompa dispensing bahan bakar, kalebu bensin, solar, bahan bakar oksigen (nganti maksimal 15% senyawa oksigen ), minyak pelumas, lan minyak mineral liyane ...

    • Vapor Recovery Oil Rubber hose

      Selang Karet Minyak Pamulihan Uap

    • Fuel station Spill Container

      Wadah bahan bakar Spill Container

      Spain Container yaiku nglumpukake minyak bocor nalika tanker lagi diundhuh. Bahan tutup yaiku Baja Karbon (utawa Aluminium), awak iku kenceng. Awak dipasang ing lapisan kerikil, kanthi efisien bisa nyegah pengaruh njaba kanggo ngindhari bocor kontainer. Desain sing unik lan wajar supaya bisa bobote tanker sing nyopir. Ana Valve Drain, nalika narik katup iki, bakal ngeculake bahan bakar ing njero bali menyang awak Bahan tanker ...

    • Foot Operated Gauge Hatch

      Hatch Gauge Operated Foot

       Pengukur Tingkat Minyak Paling Apik Biasane dipasang ing sisih ndhuwur trek minyak, digunakake kanggo ngukur level minyak, tes, tempreture lan njupuk conto. Hatching nggunakake awak paduan aluminium, ana slot aturan ukuran ing njeroné, nalika ngukur tingkat lenga, bakal nyegah glide aturan amarga narik bisa njaga keamanan oli minyak. Spesifikasi Jeneng produk: Mater Gauge Level Minyak Paling Apik: awak: ukuran paduan aluminium: 6 ″ diameter: 6 ″ teknis: operasi casting: tekanan manual: 0 ...

    • Manhole Dome Lid

      Tutup Kubah Manhole