Apa sing kudu aku perhatian nalika truk tank ngukus?

1. Sadurunge operasi kukus, probe anti-overflow kudu dicopot. Sawise operasi kukus rampung lan tank digawe adhem, bakal pulih saka rakitan anyar.

2. Sadurunge operasi kukusan, colokan sing bisa dipasang ing sisih ngisor katup bawah laut kudu dicopot. Sawise operasi kukus rampung lan awak tank digawe adhem, dipulihake saka rakitan anyar.

3. Sadurunge operasi kukusan, topeng pipa pemulihan minyak lan gas kudu dicopot. Sawise operasi kukus rampung lan awak tank digawe adhem, bakal pulih saka rakitan anyar.

4. Sajrone operasi kukus, pipa uap kudu ditancepake ing cangkeme tank kanggo nyegah pipa uap saka buwang saka tank lan nyebabake kobongan.

5. Personel sing nggarap kukus kudu nganggo perlengkapan perlindungan tenaga kerja sing apik. Nalika mindhah lan mbenakake pipa uap, kudu ditangani kanthi alon-alon kanggo nyegah gesekan antarane pipa lan awak tank.

6. Sawise operasi kukus rampung, tutup katup pipa uap lan jupuk pipa uap kasebut.


Wektu kiriman: Jun-02-2020