Apa sing kudu aku lakoni yen bedhil pengisi bahan bakar otomatis ora bisa nyegel dhewe?

Apa bedhil ing truk bahan bakar bisa nyegel dhewe utamane gumantung manawa ruang vakum bisa nggawe vakum sing cukup. Mula, nalika bedhil pengisi bahan bakar ora bisa disegel dhewe, utamane kudu dirampungake miturut ide-ide ing ngisor iki:

1. Priksa manawa segel ing sendi ing antarane tong lan awak bedhil dipercaya. Priksa manawa O-ring rusak ing sendi. Yen wis rusak, bisa diganti sawise diganti.

2. Yen ana bahan asing ing permukaan taper saka katup barel, copot tong minyak lan copot rereget lan instal maneh.

3. Priksa kamar vakum kanggo bocor. Nalika tutup vakum, diafragma vakum rusak utawa sekrup ngunci ora ana, vakum ora bisa dibentuk lan nutup otomatis.

4. Tingkat aliran cilik ora bisa disegel dhewe: ing kasus aliran aliran cilik, laju aliran cair kurang, efek nyedhot aliran cair lemah, ruang vakum ora bakal ngasilake vakum sing cukup, lan tenaga musim semi spring ora bisa diatasi kanggo nggawe sealing gun bahan bakar.

5 Yen sampeyan ngerti prinsip apa lan panggunaan gun bahan bakar gaya, sampeyan bisa ngubungi kita, kita bakal menehi wangsulan sing memuaskan.

 Apa bedhil ing truk bahan bakar bisa nyegel dhewe utamane gumantung manawa ruang vakum bisa nggawe vakum sing cukup. Mula, nalika bedhil pengisi bahan bakar ora bisa disegel dhewe, utamane kudu dirampungake miturut ide-ide ing ngisor iki:

 1. Priksa manawa segel ing sendi ing antarane tong lan awak bedhil dipercaya. Priksa manawa O-ring rusak ing sendi. Yen wis rusak, bisa diganti sawise diganti.

 2. Yen ana bahan asing ing permukaan taper saka katup barel, copot tong minyak lan copot rereget lan instal maneh.

 3. Priksa kamar vakum kanggo bocor. Nalika tutup vakum, diafragma vakum rusak utawa sekrup ngunci ora ana, vakum ora bisa dibentuk lan nutup otomatis.

 4. Tingkat aliran cilik ora bisa disegel dhewe: ing kasus aliran aliran cilik, laju aliran cair kurang, efek nyedhot aliran cair lemah, ruang vakum ora bakal ngasilake vakum sing cukup, lan tenaga musim semi spring ora bisa diatasi kanggo nggawe sealing gun bahan bakar.

 5 Yen sampeyan ngerti prinsip apa lan panggunaan gun bahan bakar gaya, sampeyan bisa ngubungi kita, kita bakal menehi wangsulan sing memuaskan.

 


Wektu kiriman: Sep-25-2019