Apa sing dadi katup subsea tanker

Katup subsea tanker uga diarani katup pneumatik, katup subsea pneumatik, katup darurat, lan katup tutup darurat. Amarga ana sawetara kacilakan keamanan kacepetan terowongan kanthi kecepatan tinggi lan kendaraan sing mbebayani ing China ing 2014, departemen negara sing relevan wis nguatake pengawasan pabrikan kendaraan tank kayata tanker minyak, lan GB 18564.1 sing diterbitake dening Sub-Komite Tekanan Seluler Tekanan Nasional Komite Standarisasi Kapal -2006 "Kendaraan Tangki kanggo Ngangkut Barang Barang Berbahaya Cair Bagean 1: Syarat Teknis Tangki Atmosfer Logam" kanthi jelas negesake manawa katup tutup darurat kudu dipasang ing sisih ngisor tank kanggo transportasi dalan barang-barang mbebayani cair.
Struktur lan komposisi:
Katup kapal selam tanker ora mung saluran sing digunakake tanker kanggo mbukak lan mbongkar minyak, nanging uga komponen inti sing ngontrol lan mateni sirkuit minyak. Umume digawe saka cangkang, mekanisme penyegelan, mekanisme kontrol, flange sambungan tank lan flange outlet. Mekanisme penyegelan dipasang ing awak tank nalika dipasang lan disambungake menyang piring ngisor tank liwat flange sambungan tank; Mekanisme kasebut nggunakake kekuwatan elastis saka spring stainless steel kanggo nindakake panyegelan otomatis aksial saengga katup ngisor ing kahanan sing biasane ditutup; operasi pambukaan lan penutupan ditindakake kanthi mekanisme kontrol.
fungsi:
Nalika kekuwatan ora seimbang saka njaba dirangsang, gagang internal lan gagang katup bisa dipicu, saengga bisa ngilangi pipa minyak ing 10S, supaya keamanan medium ing mobil, nyegah kebocoran, kobongan, lan bledosan; nglindhungi kanca driver, barang ing mobil, lan sing gegandhengan ing sanjabane mobil Keamanan lan keamanan biologis!


Wektu kiriman: Aug-03-2020