Warta

  • What is a tanker subsea valve

    Apa sing dadi katup subsea tanker

    Katup subsea tanker uga diarani katup pneumatik, katup subsea pneumatik, katup darurat, lan katup tutup darurat. Wiwit ana sawetara kacilakan keamanan kecepatan tinggi lan trowongan kendaraan barang sing mbebayani ing China ing 2014, departemen negara sing relevan nambah pengawasan ...
    Waca liyane
  • What should I pay attention to when the tank truck is steaming?

    Apa sing kudu aku perhatian nalika truk tank ngukus?

    1. Sadurunge operasi kukus, probe anti-overflow kudu dicopot. Sawise operasi kukus rampung lan tank digawe adhem, bakal pulih saka rakitan anyar. 2. Sadurunge operasi kukusan, colokan sing bisa dipasang ing sisih ngisor katup bawah laut kudu dicopot. Sawise ...
    Waca liyane
  • Does the surface of the stainless steel valve also rust?

    Apa permukaan katup stainless steel uga karat?

    Apa sing diarani stainless steel? Ing pangerten akeh wong, "stainless steel" yaiku baja sing ora bakal teyeng, nanging akeh pelanggan ngasilake bintik-bintik karat nalika bintik-bintik karat coklat (bintik-bintik) katon ing permukaan katup stainless steel. Apa sebabé? Katup baja tahan karat duwe ...
    Waca liyane
  • What should I do if the self-sealing refueling gun cannot be self-sealing?

    Apa sing kudu aku lakoni yen bedhil pengisi bahan bakar otomatis ora bisa nyegel dhewe?

    Apa bedhil ing truk bahan bakar bisa nyegel dhewe utamane gumantung manawa ruang vakum bisa nggawe vakum sing cukup. Mula, nalika bedhil pengisi bahan bakar ora bisa disegel dhewe, utamane kudu dirampungake miturut ide-ide ing ngisor iki: 1. Priksa manawa segel ing sendhi ...
    Waca liyane