Katup Pamulihan Uap

Katrangan singkat:

Fitur:

1. Struktur die-paduan aluminium, perawatan anodized.

2. Ketegangan musim semi sing luwih gedhe, segel sing luwih cepet lan kenceng.

3. Aliran peringkat sing luwih dhuwur, penurunan tekanan ngisor.

4. Gampang dipasang.

5. Kasedhiya nganggo kabeh flange TTMA.

6. Nggunakake kontrol pneumatik kanggo ngontrol bukaan lan nutup.

7. Digunakake kanggo akeh tanker bagean, ngemot lan mbongkar momotane kanggo macem-macem bahan bakar.

8. 1/4 saluran udara NPT.

9. Ketemu standar EN13083, flange ketemu standar TTMA.


Detail Produk

Tag Produk

Katup vent pemulihan uap paduan aluminium paling laris kanggo tanker tank truk tank
Kanggo nginstal ing Cover Manhole utawa ing sisih ndhuwur Tanker. Sisih metu disambungake karo selang karet menyang pipa pemulihan uap. Nalika tanker ngemot utawa mbongkar kanggo ngontrol uap mlebu utawa metu tanker. Iki minangka komponen penting banget kanggo sistem pemulihan uap.

jeneng produk  tanker bahan bakar Katup pemulihan uap
materi  paduan aluminium
ukuran 3 "
kisaran suhu -20 ℃ - + 70 ℃
medium bensin, minyak tanah, solar, banyu lsp
operasi pneumatik

Pitunjuk panggunaan lan kaluwihan saka katup vent Recovery bahan bakar paduan aluminium

Kanggo nginstal ing Cover Manhole utawa ing sisih ndhuwur Tanker. Sisih metu disambungake karo selang karet menyang pipa pemulihan uap.

* Perawatan Hardening
Awak katup kabeh liwati proses pengerasan khusus kanggo ningkatake umur layanan.
* Gampang Operasi
Kontrol urutan kanggo ngontrol katup saiki mbukak kanggo seri ngontrol katup sabanjure mbukak.
* Kualitas Tinggi
Bagian batang internal stainless steel njamin resistensi korosi.
* Bobot entheng
* Awak utama digawe saka paduan aluminium, luwih entheng lan kuat.
* Sealing Kenceng
* Kanthi efektif njamin tanker ora kebanjiran sawise rollover.

Jeneng barang Katup pemulihan uap Nomer Model YJ7509
Materi utama Aluminium Ukuran: 4 ″
Cara operasi Pneumatik Tekanan kerja 0,6MPa
Mode sambungan Utas Range suhu -20 ~ + 70 ℃
Sedheng Diesel, bensin, minyak tanah Standar API1004 & EN13083

 

katup pemulihan uap dipasang ing tutup bolongan utawa ing sisih ndhuwur tanker kanggo ngindhari kebocoran minyak lan gas nalika mbukak lan mbongkar kanggo digunakake maneh internal.
Nalika truk tank ngemot lan mbongkar, nggunakake kontrol pneumatik kanggo mbukak katup poppet kanggo njaga aliran minyak lan gas kanthi cepet, daur ulang, segel lan saldo tekanan tangki efektif.

Barang Katup pemulihan uap
Model No. YJ7508
Meterial Awak Paduan aluminium
Cara Operasi Pneumatik
Tekanan Makarya 0,6MPa
Sedheng Bensin, Kerosene, Diesel
Range Suhu -20 ~ + 70 ℃
Nyambung Flanged
Standar EN13083 standar, flange ketemu standar TTMA.
Ukurane 4 ″ 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Emergency Cut Off Valve

      Katup Potong Darurat

    • Fuel Tank API Dust Cover

      Tutup Debu API Tangki Bahan Bakar

      Spesifikasi Nama Produk Api adapter katup tutup debu bahan bakar Diameter Normal 4inch Tekanan Normal 0.6Mpa Bahan manual manual mbukak paduan aluminium diesel / bensin Suhu Kerja - + 70 ℃ -40 ℃ tutup debu bahan bakar katup adapter kanggo tutup proteksi mbongkar katup lan tabrakan gratis, tutup ventilasi iku sambungan sing cocog, dipercaya, posisi gesper segel gasket karet, kanthi efektif bisa nyegah kerentanan. Tekanan ing cam tembaga anod ...

    • electric barrel pump

      pompa laras listrik

      Pompa laras listrik ditrapake kanggo mindhah cairan viskositas sing resik, kurang korosif, kurang saka barel utawa tank sing padha. kanthi bahan sing beda, motor sing beda, bisa ngompa minyak solar, bensin, minyak tanah, minyak mesin, minyak hidrolik, minyak sayur, susu, minuman lan bahan kimia. kanggo bensin, metanol, alkohol, minyak mesin 220v tunggal frase bukti-bukti letupan motor viton segel bukti bukti ledakan nasional kanggo minyak goreng, minyak tanaman, cairan kimia, minyak korosi gir karet dhuwur ...

    • Fuel Dispenser Breakaway Valve

      Katup Pecah Dispenser Bahan Bakar

    • 5-Wire Overfill Optic Probe and Socket

      Probe lan Soket Optik sing Kawat 5-Kabel

      penyelidikan sensor optik dipasang ing sisih ndhuwur tutup lenga tangki minyak. Piranti proteksi anti-kebanjiran. Nalika lenga diidini isi tangki minyak, monitor lan kontrol kordon tingkat minyak. Nalika lenga munggah menyang kordon, sensor bakal menehi peringatan supaya minyak ora kebanjiran utawa uwal. Iki minangka systtem komunikasi watesan keamanan paling apik. Awak duwe loro struktur input kabel. M20 statis eliminator kudu dilengkapi siji gasket lan siji tutup kanggo mbentuk konduktor. Iku ...

    • Round Flange Ball Valve

      Katup Bal Flange Bunder

      Jinis Bahan Flange Jarak Bolongan Jarak Tekan Tekanan Suhu DN40 (1.5 ″) Paduan Aluminium 85 110 0.6MPA (-20, +70) DN50 (2 ″) 90 125 DN65 (2.5 ″) 115 145 DN80 (3 ″) 130 160 DN100 (4 ″) 155 180 DN100 (4 ″) 275 240