Cover Tankh Manhole

Katrangan singkat:

Ukuran: 16'', 20'', 460.560.580

Bahan Awak: Paduan aluminium, Baja Karbon, Baja Karat

Gaya: Clamp, Flange

Panggunaan:
Tutup manhole seri YOJE RKG dipasang ing sisih ndhuwur tanker minyak. Iki minangka inlet internal loading, mriksa pemulihan uap lan pangopènan tanker. Bisa nglindhungi tanker saka darurat.
Biasane, katup ambegan ditutup. Nanging, nalika mbukak momotane owah-owahan suhu njaba minyak, lan tekanan tanker bakal beda kayata tekanan udara lan tekanan vakum. Katup pernapasan bisa kanthi otomatis mbukak ing tekanan udara lan tekanan vakum tartamtu kanggo nggawe tekanan tank ing kondisi normal. Yen ana kahanan darurat kaya kahanan sing digulung, kanthi otomatis bakal ditutup lan uga bisa nyegah bledosan tanker nalika kebakaran. Nalika katup ngilangi darurat bakal kanthi otomatis mbukak nalika tekanan interior truk tank mundhak dadi kisaran tartamtu.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan:

Awak: paduan aluminium
Tekanan tekanan: Baja
Katup knalpot: paduan aluminium
Tombol keamanan: Tembaga
Segel: NBR

Jeneng Produk Tutup bolongan kanggo truk tank
Model No. RKG-AL-580E
Meterial Awak Paduan AL
Ukuran awak 20 inci
Ukuran Katup Mbuwang Darurat 10 inci
Tekanan Makarya 0,254MPa
Tekanan Terbuka Darurat 21 PMa~32PMa
Tarif Aliran Maks 7000m3 / h
Range Suhu -20 ~ + 70 ℃
Mode Cicilan Sambungan flanged
Segel NBR
Standar EN13317: 2002

 Fitur:
1. Saben tutup bolongan tutup tutup darurat kalebu katup ambegan.
2. Katup ambegan dipasang kaya sing dibutuhake kanggo nggawe tanker duwe ventilasi. Setelan tekanan sing beda cocog karo syarat operasi sing beda.
3. Katup knalpot darurat lan katup ambegan duwe panyegelan otomatis kanggo nyegah bebaya lan tumpahan minyak sing ora perlu.
4. Bukak dobel ngidini aman ngeculake gas sing isih ana sadurunge mbukak papan tutup.
5. Loro bolongan buta ing tutup utama bisa dipasang nganggo katup uap lan sensor optik.

Jeneng produk: Paduan Aliuminium Tutup Truk Manhole Truk
Materia: Awak: paduan aluminium
Model JSMC-560/580
Ukuran gambar: 560mm / 580mm
Teknik: Casting
Bobot: 15KG
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -30 ° C- + 60 ° C
Media: Bensin, Diesel, Kerosene, lsp

Tutup Manhole Truk Tangki Paduan Aluminium dipasang ing sisih ndhuwur truk tangki minyak, sing nduweni fungsi ambegan internal lan ngilangi darurat. Katup ambegan internal bisa ngimbangi tekanan ing njero lan njaba minyak nalika transportasi. Peralatan pembuangan darurat bakal dibukak kanggo ngeculake tekanan yen tekanan batin mundhak banget. Sanajan truk tank kecelakaan, pencegahan katup ambegan internal tumrap peralatan sing kakehan tetep ditutup, media ing njero minyak ora bisa dibocor, yen ora bisa uga nyebabake kacilakan serius. Tutup manhole bisa nginstal katup pamulihan gas limbah, menetas gauge, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita