Katup Bawah Darurat

Katrangan singkat:

Bahan lan Ukuran:

Paduan Aluminium80/100/150 (3 "/ 4" / 6 ")

Baja tahan karat80/100 (3 "/ 4")

Profil 1: tutup darurat katup, dipasang ing sisih ngisor truk tank ,. Yen tanker entuk pengaruh sing kuat, katup darurat bakal rusak kanthi otomatis, misahake awak tanker lan pipa ngisor menyang awak tanker independen, nyegah kebocoran cair lan nambah keamanan sajrone transportasi, mula digunakake ing saindenging jagad. Produk iki uga cocog karo standar QC / T932-2012.

Fungsi lan ciri: tutup darurat katup nggunakake bahan paduan aluminium, cetakan cor, perawatan oksidasi keras ing lumahing, resistensi korosivitas tinggi, aksesoris ing njero nggunakake bahan tahan karat, nambah umur layanan.


Detail Produk

Tag Produk

Katup ngisor 45 °

45 (3)
45 (2)
45 (1)

Katup ngisor 90 °

90 (3)
90 (2)
90 (1)

Katup ngisor 180 °

180 (3)
180 (2)
180 (1)

 

t

 

Katrangan Produk

Katup sikil tanker bahan bakar uga diarani Botol Valve dipasang ing sisih ngisor tanker, bagean ndhuwur ditutup kanthi kenceng ing njero tanker kasebut. Desain alur geser eksternal mbatesi tumpahan produk nalika tanker kasebut ambruk, kanthi otomatis bakal ngilangi awake dhewe liwat alur iki kanthi kahanan ora ana pengaruh ing panyegelan. Iki kanthi efisien bakal nglindhungi tanker sing wis digulung saka bocor kanggo njamin keamanan nalika transportasi. Produk iki cocok kanggo banyu, solar, bensin lan minyak tanah lan bahan bakar ringan liyane, lsp.

 

Spesifikasi

Spesifikasi

1. Bahan: Aluminium

2. Ukuran: 3 ", 4"

3. Sambungake typ: Flange Square

4. Mode mbukak: Pneumatik

5. Suhu: -20 ~ 70 derajat

Mupangate & Fitur

1. Jinis Tekanan Seimbang 

Nalika katup ditutup, tekanan bahan bakar ora bisa meksa mbukak katup. 

2. Perawatan Lumahing Khusus 

Awak katup kabeh liwati proses permukaan khusus kanggo nambah anti-korosi. 

3. Awak Hidrodinamika 

Desain lan poppet angkat dhuwur minimalake penurunan tekanan kanggo menehi tingkat aliran maksimum. 

4. Alur geser eksternal 

Ngrampungake syarat standar kanggo matesi tumpahan produk yen ana kacilakan. 

5. Piranti Mbukak Manual 

Yen perlu kanggo ngeculake darurat, kontrol pneumatik ora ana gunane, bisa dibukak kanthi cara manual. 

6. Gampang Cicilan 

Ukuran katup luwih cerdas, cocog karo panjaluk ruangan sing luwih cilik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan