Gesek Kalibrasi Minyak Bahan Bakar

Katrangan singkat:

Papan Asal: xuzhou, china

Jeneng Merek: Jiasheng

Nomer Model: 5L 10L 20L

Model Numbe: Pangukuran 5L10L 20L bisa

Aplikasi: Diesel, Bensin, banyu utawa cairan liyane

Werna: Slivery

Bobot: 0,7

Akurasi: 0,2%

Tembung kunci: stainless steel ukur bisa

Ukuran pangukuran: 5L / 10L / 20L / 50L

Dianggo: stasiun Isi

merek: Jiasheng

Bahan: 304 Stainless Steel, baja karbon utawa khusus


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan:10000 Potongan / potongan saben Sasi

Rincian kemasan:

ngukur bahan bakar bisa kalibrasi ngukur bahan bakar stainless steel bisa kanggo dispenser bahan bakar 

1. Pengepakan industri: tabung plastik + karton + palet kayu. 
2. Kemasan komersial: tas + kothak warna + karton + palet kayu. 
3. Minangka sarat para tamu.

Pelabuhan:Shanghai utawa qingdao utawa lianyungang

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 1999 2000 - 5999 > 5999
Est. Wektu (dina) 5 15 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Bahan bakar dispenser stainless steel Ngukur bisa
Bahan: SS304
Volume: 1,2,3,5,10,20,50L
Provers minangka kabutuhan ing pompa bensin kanggo ngukur cairan kasebut. iku kasusun saka:
Jalur getih dibutuhake (tinimbang katup getih) ing kabeh prover anyar sing hawa bisa dilebokake ing kopling break garing lan
garis arep menyang.
Kondisi level standar lapangan volumetrik kudu ditemtokake kanthi nggunakake level kanggo plumbum gulu tinimbang gumantung
sisih ndhuwur gulu dadi rata. Tingkat standar lapangan volumetrik bakal disetel supaya setuju karo kondisi level iki.
Nilai ing papat tabel wis dianyari lan divisi skala suntingan (subdivision) ditegesi minangka keseragaman gulu
toleransi 

jeneng produk ukuran dispenser bahan bakar bisa 
ukuran 5L / 10L / 20Lor khusus
materi SS201 / 304/316 utawa baja karbon
aplikasi Priksa standar meter aliran pompa bensin
Prinsip Cara ngukur bahan bakar diukur kanthi kerapatan banyu kanthi volume tetep 20 ″ C
Akurasi  0,05%, 0,001%, 0,0002%

katrangan babagan ngukur bisa 

Langkah-langkah Kalibrasi AISTAR & Prover Volumetrik
2. Dibangun menyang NIST Handbook 105-3 Standar, OIML R-120 lan Manual API Pangukuran Minyak Bumi Bab 4
3. Pabrik Seri 304 Stainless Steel, sing nolak karat biasa, bisa dibersihake kanthi gampang, nolak bahan kimia organik, ora
slag lan ora mbutuhake lapisan internal. Seri stainless steel 316 kasedhiya miturut panyuwunan
4. Kalibrasi Miturut Standar sing Bisa Dilacak menyang Institut Standar lan Teknologi Nasional
5.Gulu Lulusan kanthi skala sing disegel
6. Katup kupu standar karo saluran ing titik tengah. Iki minangka unit sing paling fleksibel kanggo digunakake ing lapangan
kosong menyang tank, nggunakake pompa utawa gravitasi. Katup bal ora opsional. Umume digunakake ing aplikasi laboratorium utawa
ing endi ana aplikasi khusus. Saluran kasebut banjur diterusake kanthi penurunan 7 derajat kanthi katup bola ing sacedhake perimeter
prover

Pranyatan Ukuran:

Volume nominal ing saben sistem dipilih kanthi ideal kaping pirang-pirang 1, 2, lan 5 (liter utawa galon) kanggo nggampangake kalibrasi.
Nanging, prover bisa uga dibangun kanthi ukuran apa wae kanggo memenuhi kebutuhan tartamtu. Standar lapangan volumetrik ukuran ora standar sing cocog
kabeh syarat liyane bakal dianggep tundhuk karo standar iki.
Suhu kanggo langkah-langkah uji coba lan prover dirujuk sajrone kalibrasi lan sajrone digunakake kanggo nyoba produk minyak bumi
umume 15,56 ° C (60 ° F). Standar internasional nuduhake produk minyak bumi 15 ° C. Provers bisa digunakake kanggo aplikasi
kajaba produk minyak bumi utawa ing wilayah sing digunakake suhu referensi sing beda kanggo produk minyak bumi. Ing kasus kaya ngono,
suhu referensi sing cocog kanggo aplikasi kudu diidentifikasi lan digunakake. Contone, suhu referensi
kanggo provers sing digunakake kanggo nyoba susu yaiku 4,44 ° C (40 ° F).

Dhiameter gulu prover bisa beda-beda; faktor kritis sing bakal ditrapake sing mengaruhi diameter gulu yaiku volume ing ndhuwur lan ngisor
nominal, ukuran kelulusan, papan minimal antara lulusan lan panggunaan pipa isi lan sistem pemulihan uap.
* "Volume total gulu" ditetepake minangka volume sing ana ing gulu ing antarane paling ngisor
lulusan skala lan lulusan skala paling dhuwur. ” Yen tambah diwaca sawetara utawa
tambah kepekaan sing dikarepake, dawa skala maca ing prover bisa diatur kanthi imbuhan proporsional yaiku
diameter gulu, kasedhiya kendharaan kendharaan / sing dipasang ora ngluwihi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan