Katup Swing Swing Tanker Minyak

Katrangan singkat:

Jinis: Katup Priksa Logam, priksa katup kanggo dispenser bahan bakar

Papan Asal: Jiangsu, China

Jeneng Merek: Jiasheng

Nomer Model: JSJSACV

Aplikasi: mriksa katup kanggo cairan dispenser sing dipasang

Suhu Media: Suhu Sedeng

Daya: Pneumatik

Media: bensin, minyak tanah, minyak solar dll.

Ukuran Pelabuhan: Standar, 1-1 / 2 ”2 ″, 1,5 ″ / 2 ″

Struktur: Priksa

Standar utawa Non Standar: Katup mriksa sudhut standar kanggo cairan

Jeneng produk: Valve Dispenser Angle Check Valve

Bahan awak: zat besi cor, tembaga batin

Sedheng: Priksa katup bensin, minyak tanah, minyak solar dll.

tekanan: Tekanan Sedheng

Ukuran: 1-1 / 2 ”2 ″, 1,5 ″ / 2 ″ utawa ukuran sing disesuaikan

utas: BSPF .NPT.

daya: Pneumatik

Suhu Makarya: suhu sedeng


Detail Produk

Tag Produk

Kemampuan Pasokan:

20000 Potongan / potongan per Bulan Klep cek kuningan kanggo kuningan kanggo dispenser bahan bakar

Rincian kemasan:

Katup tutup sudut dispenser bahan bakar besi
Rincian Kemasan: Kemasan Karton Ekspor Standar, pengepakan kayu utawa Minangka Khusus
Wektu Pangiriman: Udakara 3-7 dina sawise nampa pambayaran, utawa gumantung karo jumlah pesanan.

Pelabuhan:Lianyungang / Qingdao / Shanghai

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 199 200 - 499 > 499
Est. Wektu (dina) 2 5 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

katup mriksa sudut dispenser bahan bakar besi

Angle Check Valve tipically digunakake kanggo ngontrol bahan bakar kanthi aliran dhuwur lan dropout sing sithik. Fitur klep jinis iki kalebu ukuran cilik, biaya murah, ruang instal cilik lan struture sederhana. Digunakake kanggo bensin, minyak tanah, minyak solar, lsp. 

jeneng produk   Katup Priksa Sudut Dispenser Bahan Bakar
materi boday: wesi cor, batin: tembaga
Inlet-Outlet BSP / NPT 1-1 / 2 ″ & 2 ″
medium cairan minyak kayata bensin, minyak tanah, solar, banyu, lsp
segel Buna-n
aplikasi dispenser bahan bakar utawa tanker kanggo ngontrol aliran minyak

Pitunjuk kanggo digunakake

katup mriksa sudut dispenser bahan bakar besi

1. Dipasang ing sistem sedhot, garis bahan bakar ing ndhuwur tank panyimpenan bahan bakar kanggo njaga prima.
2. Model kasedhiya karo inlet Utas lanang kanggo sambungan langsung menyang perlengkapan bung tank utawa karo inlet wanita kanggo sambungan menyang puting susu sing dipasang ing tangki bung tank.
3. Model singlepoppet bisa digunakake ing aplikasi sing katup gampang diakses kanggo perawatan lan discleaning utawa panggantos.

Katrangan efek aplikasi

 

1. Cakram poppet lan bunaN springloaded kanggo mbantu katup ditutup nalika dipasang ing area geter dhuwur
2. Dianjurake kanggo digunakake ing garis sedhot yen tekanan ora ngluwihi 34 kaki sirah.
(udakara 15 psi)
3. Pabrik 100% diuji.

Bagan Ukuran Desain Iki

 
jeneng produk katup mriksa sudut dispenser bahan bakar besi
mlebu BSP / NPT
outlet 1-1 / 2 ″ & 2 ″

Pengepakan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Kemasan Karton Ekspor Standar, pengepakan kayu utawa Minangka Khusus
Wektu Pengiriman: pesenan cilik 3-7 dina sawise nampa pembayaran, pesenan gedhe gumantung saka jumlah, bisa dadi konsensus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan