Katup Priksa Recovery Uap

Katrangan singkat:

Papan Asal: Jiangsu, China

Jeneng merek: JiaSheng

Nomer Model: DN50, DN80, DN100

Aplikasi: Umum

Bahan: Kuningan

Suhu Media: Suhu Normal

Tekanan: Tekanan Sedheng

Daya: Manual

Media: Minyak

Ukuran Pelabuhan: 2 ′, 3 ′, 4 ″

Struktur: Priksa

Jeneng produk: Cap Aluminium Respirasi Api Api Api Aluminium

 


Detail Produk

Tag Produk

Tutup Résistansi Nylametake Api

1. Perkenalan singkat babagan produk:

Topi tutup ventilasi resistensi geni yaiku piring aluminium tahan api, cangkang dilumisi aluminium. Inti tahan api yaiku papan bergelombang stainless steel lan pelat aluminium bergelombang sing selaras karo persyaratan teknologi CB-5908-2005. Nalika ekspansi material tank utawa menyang minyak, yaiku liwat inti resisten geni saka papan bergelombang ing njaba knalpot. Nalika tank kanggo nyelehake minyak menyang tangki nyedhot, lan nyegah lan ngilangi kabeh geni saka tank, priksa manawa aman.

2. Ciri-cirine:

3. Cathetan kanggo instalasi:
Tutup ventilasi kudu dipasang vertikal ing sisih ndhuwur tank, kanggo njamin keseimbangan internal lan eksternal. Supaya aman tangki lan pom bensin.

4. Pangopènan lan ndandani:
Kanggo mriksa permeabilitas udara saka pelat tutup ventilasi tahan api, supaya resistensi geni sing apik, permeabilitas udara sing apik. Kanggo ngeculake tutup sekrup tutup ambegan nalika njaga lan sekrup inti tahan api, njupuk inti tahan api, priksa

Jinis sambungan: Flange
Tembung kunci: Tutup Ventilasi Resistensi Kebakaran
Sertifikat: ISO9001
Ukuran: 2 "2,5" 3 "
Bahan awak: Aluminium
Sambungan: Flange
Standar utawa Non Standar: Standar
Kemampuan Penyediaan: 30000 Potongan / potongan saben Sasi
Rincian Kemasan: Kotak Karton Standar Utawa Minangka Panjaluk Pelanggan
Pelabuhan: Shanghai / Lianyungang
Wektu Utama: Dikirim ing 15 dina sawise mbayar

inti tahan api diblokir, deformasi utawa korosi, kudu langsung ngresiki utawa ngganti inti tahan api, mriksa saben wulan kaping pindho.

Spesifikasi

Jeneng produk: Tutup resistensi Penahanan Api 
Materia: Awak: paduan aluminium / stainless steel
Nangani: ——
Ukuran: DN50, DN80, DN100
Teknik: Casting
Operasi: Manual
Tekanan: 0,6MPa
Jinis sambungan: Flange
Media: Bensin, Kerosene, Diesel, Banyu, lsp

Layanan Kita

 

1. Rega Paling Kompetitif
We are Produsen, We adol produk langsung menyang pelanggan tinimbang liwat wong tengah. Kita ngirit saben sen kanggo sampeyan.

2. Jaminan Kualitas.
Kanthi tim profesional ngontrol proses pametumu, njamin kualitas dhuwur.

3. Desain lan Produksi.
Yen sampeyan mbutuhake panjaluk khusus, kirimake kertas desain utawa parameter produk, kita bakal ngrancang lan nggawe kanggo sampeyan.

4. Pangiriman Cepet.
Amarga kita minangka pabrik sing duwe gudang gedhe, mula ana akeh produk sing disimpen.

5. Layanan sawise didol
tepat wektu lan efektif.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Overfill Anti-fire breather valve

      Katup ambegan anti-geni sing kebanjiran

    • Universal Swivel Coupler

      Coupler Putar Universal

    • Fuel Tanker Pressure Safty Valve

      Katup Aman Tekanan Tanker Bahan Bakar

      Deskripsi Produk Wis diinstal ing sisih ndhuwur truk tank, kanthi fungsi bantuan tekanan darurat. Yen tekanan ing njero minyak bisa luwih dhuwur tinimbang tekanan, katup bakal mbukak kanggo ngilangi tekanan ing njero. Jinis Parameter Teknis Parameter Teknis Suhu Koneksi Tekanan Kerja Jenis JSVB 304/316 -20 ℃ ~ + 150 ℃ 0,05Mpa ~ Flange 0.4Mpa  

    • Petroleum Drop Hose

      Selang Gulung Minyak Bumi

      Deskripsi Produk 1. Konstruksi: Tabung: Karet sintetis tahan bensin, solar, minyak bahan bakar. Penguatan: Kawat kekuatan Single Single dikepang. Tutup: Tahan karet-Fire sintetis, tahan cuaca tahan, tahan ozon. 2. Suhu: -40 ℃ nganti + 70 ℃ 3. Werna: Ireng, Biru, Abang lan Ijo lsp 4. Aplikasi: Kanggo aplikasi pompa dispensing bahan bakar, kalebu bensin, solar, bahan bakar oksigen (nganti maksimal 15% senyawa oksigen ), minyak pelumas, lan minyak mineral liyane ...

    • Bottom Valve Control Operator

      Operator Kontrol Katup Bawah

      Rincian Cepet Standar utawa Ora Standar: Struktur Standar: Tekanan Manual: Suhu media Suhu media: Bahan: Media suhu normal: Ukuran Pelabuhan minyak: Papan Asal: China (Daratan) Layanan Kami 1). Rega langsung pabrik, luwih kompetitif, kabeh jinis cetakan kasedhiya, aksesoris dicocogaké ana. 2). Kanthi pabrik kita dhewe, Kontrol sing ketat kanggo saben langkah produksi, luwih ngontrol kualitas lan wektu pangiriman 3). Teknik diwasa, kualitas dhuwur, produk kurang cacat sajrone prod ...

    • Weld Elbow 90 Degree

      Las Siku 90 Derajat