Fuel Tanker API Camlock Coupling Adaptor

Katrangan singkat:

Adaptor Drop Gravitasi API wis dirancang khusus kanggo katup API lan konektor,

Ngeculake kanthi irit. Desain sudut oblique cocog kanggo ngeculake gravitasi supaya mbongkar luwih resik lan luwih cepet, bisa uga nglindhungi tabung empuk supaya ora ditekuk nalika dibongkar.

Katup wanita lan tutup minyak minyak tundhuk karo standar API Rp 1004. Bisa nyambung karo kopling API standar. Kanthi perawatan oksidasi lumahing lan Baja tahan karat, tahan karat dhuwur, kuat lan awet.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Teknis

Jeneng Produk     Adaptor API Stainless Steel Kualitas Tinggi
Materi awak Baja tahan karat
nangani Kuningan
Teknik: Casting
Diameter Nominal 4 ″ - 2.5 ″ / 4 ″ -3 ″ / 4 ″ -4 ″
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -150 ° F nganti + 250 ° F
Sedheng: bensin, minyak tanah, solar, banyu lsp

 

API Coupler Gravitasi

 Gandheng adaptor API minangka desain paling apik kanggo adaptor dhasar API kanggo njaga keamanan lan loading lan nyopot kanthi cepet. Dirancang kanthi 'lambe' interior sing nggawe sambungan luwih gampang. Mates karo adaptor truk tank 4 ″ API RP-1004 standar.
Kanggo diinstal kanggo mulihake uap. Ana telung ukuran (2,5 ″ 3 ″ 4 ″) kanggo memenuhi macem-macem pilihan. Desain nabi ing njero trep nalika mbukak Katup Adaptor Uap. Desain Gagang Kuningan kanggo nggawe kunci kanthi kuwat nalika nyambungake karo Katup Adaptor Uap.
Coupler Camlock nambah efisiensi nalika ngunggah bahan bakar saka tanker. Desain unik trep kanggo dibuwang supaya mbongkar momotane luwih resik lan luwih cepet. Nglindhungi selang kanthi efektif, aja ditekuk. Antarmuka Wanita-Coupler tundhuk karo syarat API RP1004, bisa dihubungake karo API Coupler standar.

 1. Pasangan Gravitasi Gravitasi

Gravity Drop Coupler nambah efisiensi nalika nindakake tugas mbongkar. Desain sudut miring cocok kanggo ngeculake gravitasi supaya mbongkar luwih cepet lan luwih cepet. Nglindhungi selang kanthi efektif supaya ora ditekuk nalika mbongkar. Antarmuka Wanita-Coupler tundhuk karo syarat API RP1004, bisa dihubungake karo API Coupler standar.

 2. Mupangate lan Fitur

* Perawatan Hardening: Awak katup kabeh liwati proses pengerasan khusus kanggo ningkatake umur layanan.

* Desain sing Wajar: Desain sudut miring iku trep kanggo ngeculake gravitasi lan kanthi efisien nglindhungi selang pembuangan.

* Ukuran Standar: Ukuran antarmuka dirancang miturut standar API RP1004, docking kanthi konektor API standar.

* Ringan: Awak utama digawe saka paduan aluminium, luwih entheng lan kuat.

 Fitur

* Struktur die-paduan aluminium, perawatan anodized. 
* Operasi ngunci cam, diinstal kanthi pencet. 
* Sudut 22,5 mudhun nyuda penylametan minyak.
* Pegangan sing dirancang khusus kanggo ngunci nggawe sambungan luwih gampang lan panyegelan sing luwih dipercaya.
* Cam lan ngambang bebas ngilangi gesekan lan mlengkung, luwih gampang disambung tanpa pelumas.
* Gampang mriksa aliran liwat kaca tingal lamellar.
* Digunakake kanggo akeh tanker bagean, ngemot lan mbongkar momotane kanggo macem-macem bahan bakar.
* Ketemu standar API1004.

Jeneng Produk     Adaptor API Stainless Steel Kualitas Tinggi
Materi awak aluminium 
  nangani Kuningan
Cara Operasi Mekanik
Segel NBR
Teknis: Casting
Spesifikasi 4 × 2,5 inci, 4 × 3 inci, 4 × 4 inci
Tekanan: 0,6Mpa
Tempreture: -20 ~ + 70 ℃
Sedheng: Bensin, Kerosene, Diesel


Gravity Drop Coupler

desain paling apik kanggo adaptor ngisor API kanggo njamin keamanan lan muatan cepet lan bongkar muat. Dirancang kanthi 'lambe' interior sing nggawe sambungan luwih gampang. Mates karo adaptor tank 4 ″ API BR-1004 standar.

Bahan: 
Awak: Aluminium
Segel: NBR
Gagang: Tembaga
Pin: Baja tahan karat

Fitur:
1. Struktur die-paduan aluminium, perawatan anodized.
2. Cam ngunci operasi, diinstal kanthi pencet.
3. Sudut 22,5 mudhun nyuda penylametan minyak.
4. Desain khusus gagang kanggo ngunci nggawe sambungan sing luwih gampang lan panyegelan sing luwih dipercaya.
5. Cam lan ngambang bebas ngilangi gesekan lan mlengkung, luwih gampang disambung tanpa pelumas.
6. Gampang mriksa aliran liwat kaca tingal lamellar.
7. Digunakake kanggo akeh tanker bagean, ngemot lan mbongkar momotane kanggo macem-macem bahan bakar.
8. Ketemu standar API1004.

Ukuran: 4 * 4, 4 * 3, 4 * 2.5
Cara Operasi: Mekanik
Tekanan kerja: 0,6MPa
Kisaran suhu: -20 ~ + 70 ℃
Nyambung: Kedudukan
Sedheng:  Bensin, Kerosene, Diesel

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan