Babagan Kita

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd.

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd.dununge ing Xuzhou, provinsi Jiangsu, kanthi transportasi sing trep ing sepur, dalan gedhe lan penerbangan. Perusahaan kita minangka pabrikan khusus sing nggabungake desain, produksi lan penjualan dadi organik.
Perusahaan kami ngasilake lan adol macem-macem bagian tanker, bagian oilcan, bagean kranjang banyu, kopling cepet aluminium lan stainless steel, katup dobel lan treble-way, katup petrokimia tekanan menengah lan rendah, bagean tanker pemulihan gas standar Eropa, produk pamulihan pompa bensin . Produk kami akeh diwenehake kanggo industri kayata perusahaan minyak bumi, pasukan, saham minyak, truk tank, kranjang banyu lan pom bensin.
Perusahaan kami nyedhiyakake produk kanthi lengkap, teknik canggih, kekuwatan teknis sing kuat, lan kita bisa nggarap bagean khusus liyane.

Lingkup bisnis liyane

Perusahaan kami duwe pengalaman rekayasa suwene pirang-pirang taun, uga duwe spesialisasi bingkai kawat pompa bensin, tangki minyak, tangki aspal, tangki simpanan anggur, konstruksi pipa lan pompa bensin, pembangunan maneh puluhan pompa gas kaping pindho, perbaikan truk tank standar Eropa .

about-3
about-4
about-5

Napa PILIH KAMI

"Kualitas paling apik, rega sing cukup larang lan layanan purna jual" minangka prinsip kita, "Kepuasan Pelanggan" minangka target langgeng; produk kita wis ditampa kanthi ora mung ing pasar domestik nanging uga ing akeh pasar luar negeri ing saindenging jagad.

1). Harga langsung pabrik, luwih kompetitif, bisa nyedhiyakake macem-macem cetakan, lan nyedhiyakake aksesoris sing cocog.
2). Pabrik kita dhewe, ngontrol kanthi ketat saben langkah produksi, ngontrol kualitas lan wektu pangiriman sing luwih apik
3). Teknologi diwasa, kualitas tinggi, lan kurang cacat ing proses produksi.

about bg

Sumber daya manungsa 
Kita duwe pirang-pirang taun pengalaman rekayasa para profesional, fokus ing riset lan pangembangan, kanggo nyedhiyakake kabeh kabutuhan para pelanggan.

Kualitas
Kontrol sing ketat kanggo saben langkah produksi, luwih ngontrol kualitas lan wektu pangiriman.

Conto
Gratis kanggo Sampel sing Ana saiki regane, wektu sampling yaiku dina sing bisa dienggo. Pelanggan mbayar biaya sing jelas. Biaya sampel bakal dibalekake sawise sampeyan tuku pesanan dhisik.

Kauntungan teknis
Perusahaan kami nyedhiyakake produk kanthi lengkap, teknik canggih, kekuwatan teknis sing kuat, lan kita bisa nggarap bagean khusus liyane.

certification