PRODUK UTAMA

kita nyedhiyakake kualitas dhuwur.

Babagan Kita

Dipercaya, pilih kita

  • about_img

Katrangan ringkes :

Jiangsu Jiasheng Petroleum Tech Co., Ltd. dununge ing Xuzhou, Provinsi Jiangsu, kanthi transportasi sing trep ing sepur, dalan gedhe lan penerbangan. Perusahaan kita minangka pabrikan khusus sing nggabungake desain, produksi lan penjualan dadi organik. Perusahaan kami ngasilake lan adol macem-macem bagian tanker, bagian minyak, bagian kranjang mbanyoni, kopling cepet aluminium lan stainless steel, katup dobel lan treble, katup petrokimia tekanan menengah lan rendah, bagean tanker pemulihan gas standar Eropa ..

ACARA & TUNJUK TRADE

Melu kegiatan pameran

  • Apa sing dadi katup subsea tanker

    Katup subsea tanker uga diarani katup pneumatik, katup subsea pneumatik, katup darurat, lan katup tutup darurat. Wiwit ana sawetara kacilakan keamanan kecepatan tinggi lan trowongan kendaraan barang sing mbebayani ing China ing 2014, departemen negara sing relevan nambah pengawasan ...

  • Apa sing kudu aku perhatian nalika truk tank ngukus?

    1. Sadurunge operasi kukus, probe anti-overflow kudu dicopot. Sawise operasi kukus rampung lan tank digawe adhem, bakal pulih saka rakitan anyar. 2. Sadurunge operasi kukusan, colokan sing bisa dipasang ing sisih ngisor katup bawah laut kudu dicopot. Sawise ...

  • Apa permukaan katup stainless steel uga karat?

    Apa sing diarani stainless steel? Ing pangerten akeh wong, "stainless steel" yaiku baja sing ora bakal teyeng, nanging akeh pelanggan ngasilake bintik-bintik karat nalika bintik-bintik karat coklat (bintik-bintik) katon ing permukaan katup stainless steel. Apa sebabé? Katup baja tahan karat duwe ...

  • Apa sing kudu aku lakoni yen bedhil pengisi bahan bakar otomatis ora bisa nyegel dhewe?

    Apa bedhil ing truk bahan bakar bisa nyegel dhewe utamane gumantung manawa ruang vakum bisa nggawe vakum sing cukup. Mula, nalika bedhil pengisi bahan bakar ora bisa disegel dhewe, utamane kudu dirampungake miturut ide-ide ing ngisor iki: 1. Priksa manawa segel ing sendhi ...